Hej och välkommen till Herbwilson.se

Den här sidan är för alla de som vill ha en lista på användbara länkar helt fritt från en dator eller specifik nätleverantör. Alla är välkomna att hjälpa till att utveckla den här hemsidan.

Här hittar du alla tillgängliga länkar vi har.

Kategorier

Senaste länkarna om Hälsa

herbwilson.se / Övrigt / Hälsa /
Löpband hittar du hos Trimdax

Hos Trimdax hittar du det mesta inom träningsutrustning till bra priser. Vi har ett stort urval av löpband, multigym och mycket mer. Alla är vi olika och vi vill träna på olika sätt, vi har löpband för lätt, hård och maxad träning. Hitta ett löpand som passar just dina behov hos Trimdax!

Tinnitus och musarm kan avhjälpas här!

Tinnitus är ett vanligt symtom och kan bero på flera olika orsaker. Om besvären orsakats av, eller förvärrats av en nackskada eller muskulär spänning i käken eller övre nacklederna kan kiropraktorbehandling hjälpa vid tinnitus. Musarm är ett exempel där kontorsarbete framför datorn ger nervsmärta som känns i hela armen. Besväret är av funktionell art och går därför att behandla med kiropraktorns behandlingsmetoder. Behandlingen görs ofta i flera olika regioner i armen, skuldran och nacken. Den kiropraktiska behandlingen utförs med händerna och syftar till att återställa felaktig funktion i kroppens leder.

Diabetes - diabetesinfo.se

Vill du veta mer om diabetes? På diabetesinfo.se hittar du massor av information om diabetes. Här kan du läsa om diagnos, behandling och följdsjukdomar. Här hittar du också information om diabeteskost. Här finns en hel del generell information om diabetes men främst hittar du information om typ 2 diabetes. Missa inte heller vårat diabetestest.

Kiropraktor i Uppsala

På Affero hittar du också hälsokost och naturläkemedel som du kan beställa via vår e-butik! Du kan även köpa ett ryggbälte eller svankstöd för egenvård!

Kampsportsutrustning boxningshandskar och MMA kläder

Jabb.se är en av sveriges största leverantörer av kampsportsutrustning.Vi har ett stort sortiment av MMA kläder och kampsportsutrustning från bl.a. MMa-märken som Tapout, Venum, UFC, Affliction och Sprawl. I sitt gedigna utbud har Jabb.se bl.a. kosttillskott,proteinpulver och andra produkter för fettförbränning. I sortimentet finns bl.a många olika sorters shorts för mma och thai,bjj gi 's, tandskydd och rashguards.
Proteintillskott & kosttillskott för träning, MMA kläder, boxningshandskar, tandskydd, Venum, thai shorts, rashguard, bjj gi

Privat sjukvård & äldreomsorg - Aleris

På Gylleby Behandlingshem prioriterar vi hälsa, lugn och harmoni. Vid Frykens strand utanför Sunne erbjuder vi boende för personer med psykiska funktionshinder. Aleris Äldreomsorg erbjuder tjänster i form av äldreboenden, dagverksamhet, hemtjänst och hemsjukvård med hjärta för de äldre. Vår syn på äldreomsorg är enkel - vi ger våra kunder samma trygghet, respekt och omtankte som vi själva vill ha när vi blir gamla. Aliris hjälper även kommuner att ta hand om ensamkommande flyktingbarn och flyktingungdomar.

Omega-3 abonnemang

Att äta omega-3 som kosttillskott kan göra att vi känner oss piggare och får bättre koncentrationsförmåga. Eftersom omega-3 inte tillverkas naturligt av kroppen måste vi få i oss dessa essentiella fettsyror genom vår kost. Äter man inte regelbundet fet fisk flera gånger i veckan kan det därför vara viktigt att äta kosttillskott för att få i sig rätt mängd omega-3. Genom Sunda Omega-3 kan du abonnera på omega-3 i kapslar så att du alltid har det tillgängligt hemma. Enkelt, billigt och bekvämt!

Ögonoperation Stockholm

På våra två kliniker som finns vid Sophiahemmet och på Vallhallavägen 58 arbetar 17 erfarna ögonspecialister. Vi utför drygt tvåtusen gråstarrsoperationer varje år. Samtliga av våra ögonkirurger har utfört tusentals operationer och har mer än tio års erfarenhet. Vi ger dig möjligheten att dela upp betalningen månadsvis till hela köpesumman är betald. Hur mycket du betalar varje gång bestäms av hur många månader du vill dela upp betalningen på. På så sätt känns inte utgiften så tung och det blir lättare för dig att ha råd.

Fetma

Den operation av fetma vi utför på Carlanderska är "gastric bypass" eller GBP vilket innebär att man kopplar tunntarmen till en ficka strax efter matstrupen. Operationen utförs med hjälp av laparoskopisk teknik s.k. titthålskirurgi. Carlanderska är ett sjukhus i Europa som har längst erfarenhet av "gastric bypass-operationer". Operationerna genomförs av Hans Lönroth och Torsten Olbers. Båda är världsledande obesitasläkare med titthålskirurgi som specialitet.

www.sarnmark.se

Har du rätt till personlig assistans? Särnmark Assistans kan hjälpa dig med allt från ansökan om assistans ersättning till att rekrytera personliga assitenter och all administration kring din personliga assistans. Du kan välja hur mycket du vill styra själv, tex om du själv vill vara arbetsgivare åt dina personliga assistenter men få hjälp med reskrutering administration av Särnmark eller om du helt enkelt vill köpa in tjänsten personlig assians från oss.

Skelettröntgen och lungröntgen

Hos Medicinsk röntgen kan du få en snabb och säker skelettröntgen och lungröntgen med den absolut senaste tekniken. Vi erbjuder undersökning av bröstcancer, benskörhet och mycket mer. Med vår magnetkamera eller ultraljud kan vi på det bästa sättet ta fram rätt underlag.

Attendo - vård & omsorg

Attendo Individ och Familj driver fyra behandlingshem för alkohol- och drogberoende som ligger i Småland respektive Västmanland. Attendo Individ och Familjs behandlingsmodell är baserat på Craig Nakkens teorier om beroendepersonligheten och på tolvstegsprogrammet.

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedTvå döda och fyra skadade i Malmöskjutning: ”Lät som 15-20 skott” - AftonbladetKvinna dog i trafikolycka i Jönköping - AftonbladetSkidläkaren rekommenderar inte kontakt med VM-spelarnas barn - Dagens NyheterHyllade nazister i NMR – avgår som SD-topp - Aftonbladet