Hej och välkommen till Herbwilson.se

Den här sidan är för alla de som vill ha en lista på användbara länkar helt fritt från en dator eller specifik nätleverantör. Alla är välkomna att hjälpa till att utveckla den här hemsidan.

Här hittar du alla tillgängliga länkar vi har.

Kategorier

Senaste länkarna om Utbildning

herbwilson.se / Övrigt / Utbildning /
It utbildning

Addskills erbjuder IT utbildning för IT-tekniker, utvecklare, IT-användare och projektledare. Hos Addskills finner du IT utbildningar för alla och vi ger utbildning i en rad olika former, exempelvis kurser, seminarier, workshops och clinics. Vi erbjuder optimala förutsättningar för inlärning när du går kurs hos oss. Våra kurslokaler är modernt utrustade och centralt belägna. Vi anser att servicen kring kursen är viktig för din inlärning.

Förskolor

JENSEN education friskolor är ett av de ledande företagen i utbildningsbranschen. Verksamheten bedrivs inom sju områden. Vår fokus ligger på att skapa hög, jämn kvalitet och göra våra kunder nöjda. Hos oss är det du som är studerande, elev eller förälder som är kund.

Kända talare

Hitta alla kända talare hos oss. Som talarförmedling är SverigesTalare.se den absolut billigast du kan hitta då vi inte tar ut några extra avgifter när du bokar talare och föreläsare. Alla pengar går till föreläsaren.

Språkundervisning

Sedan 2005 har vi på My Academy hjälpt människor med hemundervisning och agerat studiecoach. Hos oss hittar du språkundervisning och språkkurs bland annat. Vi hjälper också till med: hemundervisning, konversationsengelska, läxhjälp i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi har även privatlärare i matematik och annan privatundervisning. Kontakta oss för studiecoaching och/eller studiehjälp! Välkommen!

Arbetsmiljö utbildning - CANEA

Canea erbjuder en bra arbetsmiljö utbildning till företag. Vi erbjuder även projektledarutbildning, CSR kurs, PMP och kurs i projektledning. Utöver utbildningar har har vi även toppkonsulter och system för dokumenthantering, projektverktyg och mycket mer. Behöver du en strategikonsult har vi även det. Läs mer om våra tjänster såsom processutveckling på vår webbsida

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedTvå döda och fyra skadade i Malmöskjutning: ”Lät som 15-20 skott” - AftonbladetKvinna dog i trafikolycka i Jönköping - AftonbladetSkidläkaren rekommenderar inte kontakt med VM-spelarnas barn - Dagens NyheterHyllade nazister – nu är han SD-ordförande - Aftonbladet