Hej och välkommen till Herbwilson.se

Den här sidan är för alla de som vill ha en lista på användbara länkar helt fritt från en dator eller specifik nätleverantör. Alla är välkomna att hjälpa till att utveckla den här hemsidan.

Nybyggare och pionjärer

Det är en typisk amerikansk kliché att alla var nybyggare och tämjde prärien men faktum är att sådana fanns överallt runtom i världen, I ryssland reste pionjärer längsmed den sibiriska järnvägen och stakade ut nya landområden längs med rälsen och i Sydafrika reste besvikna boerer bort från det dom ansåg vara en förtryckarstat och in i obebodda (av vita i alla fall) trakter. Även här i sverige har vi haft flera vågor av nybyggare och pionjärer som bosatt sig långt in i de djupa svenska skogarna och högt uppe på fjällen.

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedNationell enighet i Harare mot Mugabe - Dagens NyheterSignaler från den försvunna ubåten - Sveriges RadioTvå döda efter svår bilolycka - ExpressenVarningen: Nu kommer massiva snösmockan - ExpressenSkottlossning i centrala Malmö - SydsvenskanNitton döda i brand i Peking - Dagens NyheterMordförsök på Centralstationen i Göteborg - Göteborgs-PostenÅkesson har ännu inte träffat Wigh: Inte varit särskilt tillgänglig - AftonbladetBilist omkom i frontalkrock utanför Lessebo - Smålandsposten